Beauty Tip 2: Zoek Naar Een Anti-rimpelcrème Met Zoveel Mogelijk Effectieve Ingrediënten

Anti-rimpelcrème van Reverta

Reverta anti-aging cream is een goed voorbeeld van een eerlijk product met een groot aantal effectieve ingrediënten in de juiste doses, zonder fillers en schadelijke stoffen

Wat zijn de meest werkzame stoffen die in geen enkele anti-aging crème mogen ontbreken?

 

De beautyspecialisten van Valeriuskwartier hebben een grondige studie gemaakt van de meest effectieve stoffen die in anti-aging producten kunnen worden gebruikt.

Uit deze studie volgt dat dit de vier meest werkzame stoffen voor anti rimpel crèmes zijn: argireline, hyaluronzuur, marien collageen, en natuurlijke anti-oxidanten zoals co-enzym Q10, vitamines A, C en E.

 

Argireline: een doeltreffende maar ongevaarlijke spierontspanner

Argireline wordt wel eens “botox light” in een tube genoemd. Het is het enige veilige alternatief voor Botox dat effectief via een crème, dus zonder pijnlijke injecties, door uw huid kan worden geabsorbeerd. Argireline bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, waardoor de huid sterker en steviger wordt. Bovendien heeft argireline effect op hetzelfde rimpelvormende mechanisme als Botox, te weten spiercontracties. In tegenstelling tot Botox verlamt argireline uw spieren echter niet. Argireline zorgt voor een ontspanning van uw gezichtspieren, maar dan wel zonder verlies van uw natuurlijke uitstraling.

Victoria Beckham zegt niet in het openbaar te verschijnen zonder eerst te hebben haar crème met argireline te hebben ingebracht!

De bekende, grote merken gebruiken argireline echter niet in hun crèmes. Waarom? Simpelweg omdat ze voor het patent van argireline moeten betalen aan het onafhankelijke laboratorium dat deze stof heeft ontwikkeld. Die kosten besparen ze liever omdat ze enorme budgetten voor hun marketing nodig hebben (maar daarover later meer…)

 

Hyaluronzuur: de beste vochtinbrenger uit de natuur

Hyaluronzuur is  een lichaamseigen stof om rimpels en oneffenheden in de huid op te vullen, de vochtbalans te herstellen  en de huid stevigheid te geven. Hyaluronzuur herstelt niet alleen het volume, maar ook de structuur van de huid. Bovendien verhoogt het de natuurlijke verwijdering van dode huidcellen en zorgt het op die manier voor een jongere, mooiere huid. Daarnaast houdt hyaluronzuur uw huid stevig, elastisch en glad door het in stand houden van gezond collageen.

Interessant is dat hyaluronzuur exact de stof is die schoonheidsklinieken succesvol toepassen in injecties Restylane en andere fillers zoals. Hyaluronzuur kan zonder zorgen geruime tijd worden gebruikt, juist omdat het van nature ook door het lichaam wordt geproduceerd.

 

Marien- of zee-collageen: de enige vorm van collageen die uw huid zichtbaar strakker maakt

Naarmate onze huid ouder wordt, daalt de  lichaamseigen aanmaak van collageen. Dat is vervelend omdat collageen de huid stevigheid geeft. Vanaf ongeveer het 25e levensjaar daalt de aanmaak van het lichaamseigen collageen met gemiddeld 1,5% per jaar… jaar in, jaar uit.

Gelukkig bevat een enkele anti rimpel crème marien collageen (ook wel zee-collageen genoemd). Deze vorm van collageen is identiek aan het menselijke collageen, oplosbaar en 100% absorbeerbaar door de menselijke huid. Bovendien is marine collageen een natuurlijke bron van DMAE.

Let op: dierlijk collageen, dat ook vaak wordt toegepast, geeft een grote kans op allergische reacties en andere irritaties. Bovendien wordt het niet goed geabsorbeerd. Veel andere crèmes bevatten dan weer de plantaardige vorm van collageen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is deze vorm totaal niet effectief tegen rimpels.

Alleen marien collageen met DMAE zorgt voor een subtiel “facelift”-effect en een steviger huid. Deze stof is volgens Oprah Winfrey het geheim van haar stralende huid, zo heeft zij in een van haar uitzendingen laten weten!

 

Natuurlijke antioxidanten gaan de strijd aan tegen veroudering van de huid

Antioxidanten vangen schadelijke vrije radicalen af en beschermen de huid tegen veroudering teweeggebracht door blootstelling aan zuurstof en zon. Bovendien bevorderen antioxidanten de aanmaak van elastine en collageen en kunnen ze allerhande huidaandoeningen helpen verminderen. Door het versterken van de celactiviteit en het verminderen van pigmentvlekken, bestrijden antioxidanten rimpels en verjongen de huid.

Tussen ons 30ste en 50ste levensjaar neemt het aantal van nature aanwezige antioxidanten in onze huid met maar liefst 35% af. Daarom moeten we onze huid dagelijks goed insmeren met een crème die voldoende goede antioxidanten bevat.

De beste anti-rimpelcrèmes bevatten een combinatie van natuurlijke, bewezen effectieve antioxidanten in toereikende concentraties, zoals co-enzym Q10, vitamines A, C en E, en extracten uit bijvoorbeeld groene thee, granaatappel en druivenpitten.

 

Gebruik alleen een crème met de beste, wetenschappelijke ingrediënten

Laten we – ter lering maar met een knipoog – eens kijken naar wat er allemaal mis kan gaan als er op de verkeerde, veel te drastische ingrepen wordt vertrouwd… Het dagelijks gebruiken van een goede anti-aging crème lijkt ons eerlijk gezegd een veel betere keuze!

Leave a reply

required